Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale3g10kcal0.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suolasienet (rouskuja)4.4g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk14g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g55kcal1.4g2.4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko29g27kcal0.7g1.2g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.4g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g94kcal2.4g4.1g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943