Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka20g17kcal3.5g0g0.3g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g1.8g0.5kcal0g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g86kcal7.4g0.8g6g0g
Valittu annoskoko29g43kcal3.7g0.4g3g0g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.9g0.2g1.5g0g
Arvot/100g100g147kcal12.7g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232850