Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis19g21kcal4.1g0g0.6g0g
Porkkanaraaste 200g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2.9g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g63kcal9.6g2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko29g32kcal4.8g1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal2.4g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g109kcal16.6g3.4g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852