Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.9g1.9kcal0g0g0.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti3.1g5.7kcal0.1g0.4g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus7.8g25kcal0.9g4.9g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g105kcal8.6g11.2g2.6g1.8g
Valittu annoskoko29g52kcal4.3g5.6g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal2.2g2.8g0.7g0.5g
Arvot/100g100g180kcal14.8g19.3g4.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208