Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 2.3g6.9kcal0.2g1.2g0.1g0.3g
Puolukka 3.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g17kcal0.4g3g0.2g0.8g
Valittu annoskoko29g9kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.2g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315