Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 22g5.7kcal0.3g0.8g0g0.4g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g46kcal0.8g2g3.6g1g
Valittu annoskoko29g23kcal0.4g1g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.2g0.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g78kcal1.4g3.4g6.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180