Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kuohukerma5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.8g3.2kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 8.2g16kcal2.2g0g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g104kcal6.8g0.8g7.6g0.2g
Valittu annoskoko29g52kcal3.4g0.4g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal1.7g0.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g179kcal11.7g1.4g13.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005