Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 21g35kcal3.5g0g2.3g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.8g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.7g4.1kcal0.1g0g0.4g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g100kcal8.2g0.6g7.2g0.2g
Valittu annoskoko29g50kcal4.1g0.3g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal2.1g0.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g172kcal14g1g12.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765