Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)13g3.1kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 6.3g11kcal1.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g38kcal3.6g1.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko29g19kcal1.8g0.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.9g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g65kcal6.2g3.1g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802