Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Siirappi 1.2g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g54kcal1g5.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko29g27kcal0.5g2.6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.3g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g93kcal1.7g9g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035