Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g25g6.2kcal0.5g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g31kcal1.2g2.8g1.6g0g
Valittu annoskoko29g15kcal0.6g1.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.3g0.7g0.4g0g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524