Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Broilerisuikaleet5.6g6.9kcal1.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 3.8g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Paprika keltainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g2.5g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g54kcal3.4g5.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko29g27kcal1.7g2.9g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.9g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g93kcal5.8g9.9g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358