Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g4.4g12kcal0.6g0g1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5g13kcal0.9g0g1.1g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g112kcal7.2g0.2g9.4g0g
Valittu annoskoko29g56kcal3.6g0.1g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal1.8g0.1g2.4g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.3g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594