Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Purjosipuli 3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g11g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g49kcal1.2g2.6g3.8g1g
Valittu annoskoko29g25kcal0.6g1.3g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.3g0.7g1g0.3g
Arvot/100g100g85kcal2.1g4.5g6.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015