Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 5.9g9kcal0.7g0.3g0.6g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%4.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)2.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g42kcal1.8g2.4g2.6g0g
Valittu annoskoko29g21kcal0.9g1.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.5g0.6g0.7g0g
Arvot/100g100g71kcal3.1g4.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609