Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.7g0g2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g10g3.4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g10g8.3kcal1.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g75kcal6g2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko29g37kcal3g1g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.5g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g128kcal10.3g3.4g7.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573