Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, vihre0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g10kcal0g1.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko29g5kcal0g0.7g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g3kcal0g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g17kcal0g2.4g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639