Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Margariini 60%, kultarypsi 3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.3g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 3.3g6.2kcal0.9g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kevytkerma7g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g143kcal6.6g7g10g0.4g
Valittu annoskoko29g71kcal3.3g3.5g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g36kcal1.7g1.8g2.5g0.1g
Arvot/100g100g245kcal11.3g12g17.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726