Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 3.5g11kcal0.4g2.1g0.1g0.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g3.8g13kcal0.2g2.9g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.6g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g64kcal2g11.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko29g32kcal1g5.6g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal0.5g2.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g109kcal3.4g19g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336