Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.8g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g59kcal2.4g1.8g4.6g0.6g
Valittu annoskoko29g30kcal1.2g0.9g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal0.6g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g102kcal4.1g3.1g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407