Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g19g26kcal2.8g0.6g1.7g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g5.9g8.2kcal0.2g0.1g0.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g4.7g7.5kcal0.1g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g84kcal6.2g1.8g6.4g0g
Valittu annoskoko29g42kcal3.1g0.9g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal1.6g0.5g1.6g0g
Arvot/100g100g143kcal10.6g3.1g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070