Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Punajuuri 18g6.8kcal0.2g1.2g0g0.4g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g6.3g19kcal1.3g0.1g1.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.8g11kcal0.5g0.2g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g79kcal4g3.6g4.8g1g
Valittu annoskoko29g40kcal2g1.8g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1g0.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g135kcal6.8g6.1g8.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252