Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7.8g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Margariini 80 % laktoositon 2.7g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g165kcal4g25.2g5g1g
Valittu annoskoko29g83kcal2g12.6g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g41kcal1g6.3g1.3g0.3g
Arvot/100g100g283kcal6.8g43.2g8.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250