Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Korppujauho 1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.6g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Voileipäkinkku,snellman0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Puolukka 4.4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g84kcal7g3.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko29g42kcal3.5g1.6g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal1.8g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g142kcal11.9g5.4g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514