Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi8.8g11kcal0.3g2.9g0.1g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g4.5g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Margariini 80% keskiarvo2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Perunajauhot,rainbow5.9g19kcal0g4.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g169kcal2.2g28g5.8g0.4g
Valittu annoskoko29g84kcal1.1g14g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g42kcal0.6g7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g288kcal3.8g47.8g9.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901