Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)2.4g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Korppujauho 0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g7.3g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Puolukka 2.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g93kcal7.2g3.8g5.4g0.2g
Valittu annoskoko29g46kcal3.6g1.9g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.8g1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.5g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667