Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g11g14kcal2.3g0g0.8g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)11g7.7kcal1.3g0.3g0.1g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g5.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g64kcal7.4g3g2.8g0.2g
Valittu annoskoko29g32kcal3.7g1.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1.9g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5.1g4.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958