Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g7g7kcal1.4g0.2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni7g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)7g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli3.5g6.3kcal0.2g0.1g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g51kcal3.8g2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko29g25kcal1.9g1g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal1g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.5g3.4g7.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522