Savuporojuureskeitto

Keitä juurekset ja perunat vedessä.

Voit myös freesata juurekset ensin.

Soseuta kypsinä sauvasekoittimella.

Lisää maitoa ( ei välttämättä) ja sulata joukkoon sulatejuusto.

Leikkaa sekaan savuporosilppua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavupaisti (Pirkka), annos 8g1.4g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito (Valio)2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g25kcal1.6g3g0.4g0.2g
Valittu annoskoko29g12kcal0.8g1.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.4g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.7g5.1g0.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110919