Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.2g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g31kcal2.2g1.8g1.6g0g
Valittu annoskoko29g16kcal1.1g0.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.6g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g53kcal3.7g3.1g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177