Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen4.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g32kcal0.4g2.6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko29g16kcal0.2g1.3g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.1g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g54kcal0.7g4.4g3.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174