Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 8.9g11kcal1.9g0g0.4g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g10g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g3.1g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g4.8g4.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g44kcal4.6g3.4g1.2g0g
Valittu annoskoko30g22kcal2.3g1.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal1.2g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.8g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308