Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g1.5g5.6kcal0.1g1.2g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g7.3g17kcal1.4g0g1.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g4.8g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä3.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g61kcal4g4.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko29g31kcal2g2.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g104kcal6.8g8.2g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586