Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio1g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g45kcal2.6g1.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko30g23kcal1.3g0.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.7g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.4g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965