Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 10g12kcal2.3g0g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g63kcal4.8g3.8g2.8g0.8g
Valittu annoskoko29g32kcal2.4g1.9g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1.2g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g108kcal8.2g6.5g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395