Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee25g49kcal4.7g0g3.4g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tilli, tuore 2.5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g133kcal9.6g0g10.6g0.2g
Valittu annoskoko30g66kcal4.8g0g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g33kcal2.4g0g2.7g0.1g
Arvot/100g100g224kcal16.2g0g17.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603