JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 23g29kcal4.8g0g1g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g3.3g7.6kcal1.1g0g0.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1.2g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g85kcal12.6g0.4g3.6g0g
Valittu annoskoko29g43kcal6.3g0.2g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal3.2g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g145kcal21.4g0.7g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642