JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g19g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g7.5g6.8kcal0.4g1.1g0.1g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g37kcal1.4g6.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko29g18kcal0.7g3.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.4g1.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382