Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g7.8g8.6kcal1.8g0g0.1g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g7.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g7g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g3.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g45kcal5g1.8g1.8g0g
Valittu annoskoko30g22kcal2.5g0.9g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal1.3g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953