Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)5.9g3.3kcal0.5g0.3g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)9g35kcal2.8g0g2.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Pekoni rasvainen 2.3g8.8kcal0.3g0g0.9g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g4.7g11kcal0.9g0g0.8g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)1.9g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g135kcal11.2g0.6g9.6g0.4g
Valittu annoskoko30g68kcal5.6g0.3g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal2.8g0.2g2.4g0.1g
Arvot/100g100g229kcal18.9g1g16.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842