NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe10g34kcal0.6g7.1g0.3g0.6g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)14g25kcal1.5g0.8g1.8g0g
Rypsiöljy Eldorado0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g133kcal4.6g16.2g5.6g1.2g
Valittu annoskoko30g67kcal2.3g8.1g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g33kcal1.2g4.1g1.4g0.3g
Arvot/100g100g225kcal7.8g27.4g9.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651