Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska18g5.3kcal0.2g1.1g0.1g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g3.2g7kcal0.7g0g0.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 3.5g8kcal0.5g0.1g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Spagetti 2.5g8.1kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g67kcal3.4g5.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko30g33kcal1.7g2.9g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal0.9g1.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g113kcal5.7g9.8g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304