Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g7g15kcal0.7g2.8g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Salsa medium (Rainbow)4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g0.9g1.3kcal0g0g0.1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman5.6g11kcal1.2g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g79kcal6.2g6.6g2.8g1.6g
Valittu annoskoko29g40kcal3.1g3.3g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1.6g1.7g0.7g0.4g
Arvot/100g100g135kcal10.5g11.2g4.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225