Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g5.5g8.8kcal1g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g1.2g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g5.5g2.9kcal0.3g0.3g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g8.2g1.1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g50kcal3.4g3g2.8g0.2g
Valittu annoskoko30g25kcal1.7g1.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.9g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.1g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171