Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 5.2g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g5.6g5.9kcal1.1g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g5.9g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl9g2.8kcal0.4g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g75kcal4.8g8.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko30g37kcal2.4g4.1g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.2g2.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8.1g13.9g4.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180