Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g9g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0.2g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g43kcal3.8g1.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko30g22kcal1.9g0.8g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal1g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g74kcal6.4g2.7g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262