Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Keräkaali, 100g21g4.9kcal0.2g0.7g0g0.4g
Fondue, puolet paketista 220 g0.7g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g1.4g4.4kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g41kcal3.2g3.4g1.2g1g
Valittu annoskoko30g21kcal1.6g1.7g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.8g0.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g70kcal5.4g5.7g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116