Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 14g20kcal2.5g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 4.4g1.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g55kcal5g1.2g3g0.4g
Valittu annoskoko30g28kcal2.5g0.6g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal1.3g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8.5g2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282