Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka7g27kcal1.6g0g2.1g0g
Cashewpähkinä 2.8g16kcal0.6g0.5g1.3g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 7g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Fariinisokeri1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Päärynä kuorittu 7g3kcal0g0.6g0g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g134kcal4.6g7.2g9g1g
Valittu annoskoko29g67kcal2.3g3.6g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal1.2g1.8g2.3g0.3g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597