Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g9g31kcal1.2g6.4g0.1g0.6g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g108kcal5.6g14g3g1.2g
Valittu annoskoko30g54kcal2.8g7g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal1.4g3.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g182kcal9.4g23.6g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145